Ontmoet de makers Kefah Allush

Door Sanne

Iedere drie weken ontmoet Hilversum een bekende mediamaker. Nee, niet in een potdichte studio op het Mediapark maar midden in het centrum; in de muziektent op de Kerkbrink.

Zaterdag 28 mei ontmoeten we Kefah Allush. Kefah is auteur, mediaproducent en een presentator die op een integere manier de juiste toon weet te vinden. In het tv programma De Kist praat Kefah met bekende Nederlanders over de dood, de zin van het leven en de mogelijkheid van een leven na de dood. Zonder al te veel omwegen komen de grote vragen van het leven op tafel.

Interviewer Astrid de Jong vraagt Kefah Allush het hemd van het lijf over zijn werk in de media. Wat wil jij hem vragen? Je bent welkom op zaterdag 28 mei om 13:00-14:00 uur bij LAB Mediaplein in de muziektent op de Kerkbrink in Hilversum.


Torben Eskerod

Bezoek ook de tentoonstelling in Museum Hilversum

Zes (inter)nationale fotografen laten in ‘Scherpstellen op het einde’ zien dat doodgaan bij het leven hoort. Het toont verhalen over de schoonheid van de vergankelijkheid, behoefte aan controle over het einde, afscheid nemen, herdenken en de gevolgen voor de achterblijvers. ‘Het brengt de dood in religieus-filosofisch oogpunt als een open einde’, aldus curator Marc Prüst. ‘Want of je nu gelovig bent of niet, we zijn onwetend over wat er komen gaat.’

Meer informatie over de tentoonstelling

zaterdag 28 mei
13:00 - 14:00

LAB Mediaplein
Muziektent op de Kerkbrink
Hilversum