Popronde met KY. Nicolaas en Luca

Door labmediaplein

Het grootste reizende muziekfestival van Nederland komt naar Hilversum. Op 10 april ben je welkom in LAB Mediaplein voor het optreden van 3 artiesten!

KY.

KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele songs. Zijn stem geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Denk hierbij aan Ben Howard en Lewis Capaldi. Na de release van zijn single ‘Seaside’ (met shows in o.a. Paradiso en Lowlands) en airplay (3FM, KINK, Q-Music), is zijn debuut EP ‘This Lonely Night’ nu uit.

Tijd: 16:30 – 17.00 uur

NICOLAAS

Artiest en producer Nicolaas (voorheen Nils Käller van Mainstreet) combineert lo-fi pop met silky steel guitars. Hij schrijft zorgeloze liedjes over alledaagse gebeurtenissen. Zijn muziek kan worden omschreven als Mac DeMarco meets Harry Styles.

Tijd: 18:00 – 18.45 uur

LUCAS

Lucas schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als poëtische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te creëren. Invloeden als MEROL, Spinvis & Annie M.G. Schmidt zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes.

Tijd: 19:15 – 20.00 uur

Je bent welkom op zondag 10 april tussen 17:00-20:00 uur bij LAB Mediaplein op de Gooische Brink, Kerkstraat 63/27 in Hilversum. Passe-partout €5,- via popronde.nl

zondag 10 apr
16:30 - 20:00

LAB Mediaplein
Gooische Brink
Kerkstraat 63/27
1211 CL Hilversum