Summerschool Wijk tv

Door labmediaplein


Word een mediaprof, maak samen een wijkjournaal en leer elkaar kennen

Hoe goed ken jij jouw wijk en haar bewoners? Heb je altijd al in de media willen werken of wil je gewoon weten hoe je een leuk inhoudelijk filmpje kan maken? Geef je dan op voor de LAB Media Summerschool.

In een week tijd vorm je met buurtbewoners een redactie, ga je op pad en maak je samen een eigen tvprogramma. In de ochtend zijn er workshops als bureauredactie, filmen met je smartphone, monteren en interviewen. ’s Middags ga je op pad en zoek je verhalen uit jouw wijk. 

De Summerschool is er deze zomer speciaal voor de bewoners in Hilversum. Als er voldoende belangstelling is, wordt het twee keer georganiseerd voor twee verschillende wijken in de periode tussen 18 juli en 19 augustus.

Voorwaarde voor deelname is dat je in Hilversum woont, ouder bent dan 16 jaar en een hele week beschikbaar bent. Er is plek voor 8-18 deelnemers per keer uit  1-3 verschillende wijken. Deelname is gratis.

De locatie is midden in het centrum van Hilversum, bij het LAB Mediaplein, Kerkstraat 63/27 in de Passage bij de Kerkbrink.

Heb je belangstelling voor de LAB MEDIA SUMMERSCHOOL? Stuur dan een mail naar hallo@labmediaplein.nl

Krijg de smaak te pakken en help mee met het opzetten van een eigen programma voor jouw wijk!

maandag 18 jul
vrijdag 19 aug
10:00 - 17:00

LAB Mediaplein
Gooische Brink
Kerkstraat 63/27
1211 CL Hilversum