LAB Mediaplein organiseert Pop-Up VR bioscoop en Rollerdisco tijdens OPEN035!

Op 25 november 2023 wordt Gooische Brink in Hilversum omgetoverd tot een waar paradijs voor liefhebbers van technologie en dans.

VR-Bioscoop

Stap binnen in onze speciaal ontworpen VR-bioscoop en laat je betoveren door de grensverleggende film “Genesis”. Deze meeslepende virtual reality-ervaring neemt je mee op een epische reis door 4,7 miljard jaar evolutie op aarde. Dompel jezelf onder in de diepe oceaan, sta oog in oog met dinosauriërs en ontmoet je voorouders. De invloed van de mensheid op onze planeet wordt op indrukwekkende wijze belicht. Elke 20 minuten begint een nieuwe voorstelling en is geschikt vanaf 8 jaar.

Details VR-Bioscoop:
Starttijd: 11:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur
Locatie: STUDIO Mediaplein, Gooische Brink, Hilversum

Rollerdisco

Voor de liefhebbers van nostalgische deuntjes biedt de Rollerdisco de perfecte gelegenheid om je dansmoves te laten zien. Rol, dans en sjans op de grootste discohits uit de Retro Radio studio. Een waar juweeltje uit de Beeld & Geluid-collectie waar van 1975 tot 1986 alle Hilversum 3-radioprogramma’s werden gemaakt. Herleef de gloriedagen van weleer terwijl je danst op de beats van The Weather Girls, Chic, Gloria Gaynor en de Bee Gees.

Details Rollerdisco:
Starttijd: 11:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur
Locatie: LAB Mediaplein/Retro Radio studio, Gooische Brink, Hilversum